Technoszig-Németh Bt.

Rólunk

10

ÉV GARANCIA

10

ÉVES REFERENCIÁK

65050

m2 munka

300

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

Cégünkről

Tetőszigetelés 10 év garanciával, 10 éves referenciákkal, az ország egész területén gyors határidővel, precíz munkával és sokéves magas szakmai tapasztalattal, az összes tetőszinti kiegészítő munkával együtt! Velünk könnyedén megtakaríthatja a lapostető-szigetelésre fordított kiadásokat a fűtési és hűtési költségek jelentős mértékű csökkenésével! Referenciáink közt több nagy cég és magánszemély is szerepel.

Korrekt áron, leinformálható referenciákkal állunk az Ön rendelkezésére is. Cégünk rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezik lapostetős szigetelés, tetőszigetelés és felújítási munkáinak területén. Az általunk alkalmazott anyagok a belgiumi PRELASTI fedéllemezgyár és az Olaszországban működő IMPER ITALIA, VILLAS, ISOLA, BAUDER, NOVAGLASS termékei, amelyek a világ élvonalába tartozó szigetelő anyagok. Modifikált polimer-bitumen szigetelő rendszerek alkalmazása.

Kedvező árfekvésünk és minőségi munkánknak köszönhetően, több száz elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk. Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődését, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Egy jövőbeni közös munka reményében, tisztelettel:
Németh Zsolt
műszaki vezető

10 év garancia

10 év garanciát vállalunk az álltalunk elkészített összes munkára!

10 éves referencia

Leinformálható referenciákkal állunk az Ön rendelkezésére is.

06 20 935 19 47

INGYENES FELMÉRÉS és
ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉS
Hívjon minket bátran!

Megtakarítás

Velünk könnyedén megtakaríthatja a lapostető-szigetelésre fordított kiadásokat a fűtési és hűtési költségek jelentős mértékű csökkenésével!

Partnerek

Az általunk alkalmazott anyagokat használjuk, amelyek a világ élvonalába tartozó szigetelő anyagok